Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno, dodać cukier a następnie żółtka. Po ubiciu dodać mąkę zmieszana z proszkiem do pieczenia i lekko wymieszać. Dodać łyżkę octu i wymieszać. Wylać na formę do pieczenia. Piec w temp. 160-180 ok. 30-40min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    slicznie wyglada
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przyda się taki przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ładnie się udał:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    podstawa wieluuu ciast
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    udany:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    super, dobry przepis nie jest zły:))))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Muszę skorzystać z twojego przepisu mi biszkopty często nie wychodzą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    dobry przepis na biszkopt to podstawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !