Sposób przygotowania

Sałatę lodową myjemy, rozrywamy na małe kawałeczki. Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do sałaty. Z oliwy, octu, miodu i musztardy przygotowujemy sos, który doprawiamy do smaku solą i pieprzem i polewamy nim warzywa. Dokładnie mieszamy, wykładamy na talerz, posypujemy oscypkiem startym na tarce o grubych oczkach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszna :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszna sałata, na wierzchu fajnie wyglądałby ten ser starty na cienkie plasterki-wiórki (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa) :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oscypek pokrojony na cieniutki plastry też się fajnie prezentuje, ale w smaku wolę taki starty...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ja go lubię w każdej postaci, dlatego skupiłam się na wyglądzie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Smakowita !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna !!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !