Sposób przygotowania

Najpierw odcinamy końcówki szparagów , delikatnie je obierz i ugotuj w osolonej wodzie tylko do 5 minut potem odcedzamy i szybko zalewamy zimną wodą , na każdej kromce pieczywa połóż plasterek masła i opiecz przez 5 minut w piekarniku na ciepłych grzankach połóż szparagi , posyp je kaparami i lekko skrop oliwą .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !