Sposób przygotowania

Ze szpinaku oberwac liście ,obgotowac je 3 minuty ,odcedzic i poszatkowac .
Dodac posiekany czosnek ,masło ,śmietanę ,posolic ,popieprzyc i zasmażyc.
Filety oprószyc solą ,pieprzem i tymiankiem.
Naczynie do zapiekania posmarowac olejem posypac bułką tartą .
Wyłożyc filety ,a na nie szpinak.
Zapiekac 25 minut w temperaturze 200*C ,
Posypac serem i zapiec jeszcze 5 minut .
Podawac z ryżem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ze szpinakiem nie robiłam.może być smaczna taka rybka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie....napewno wypróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !