Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

jabłka obieramy, wykrawamy środek i kroimy je w cienkie paseczki lub drobną kostkę. Wlewamy do jabłek wody (jeśli jabłka są mało soczyste można nieco wiecej) i zaczynamy je prażyć na wolnym ogniu - często mieszamy by się nie przypaliły.


Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dużo jeszcze zgłosisz tych nadużyc? dobrze sie bawisz? jak jesteś taka/taki mądra/y to napisz co myslisz o przepisie w komentarzu! A o tym ze zgłaszasz idiotyczne naruszenia poinformowałam już Doradce, mam nadzieje że się toba zajmie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Uważam, że razem z powiadomieniem o zgłoszeniu nadużycia powinniśmy dostawać powiadomienie kto zgłosił te nadużycie! Wtedy na pewno nikt złośliwie i bezpodstawnie nie zgłaszałby naszych przepisów. Może Doradca pomyśli o tym? Wtedy miałby mniej pracy :) A jabłuszka super np. na jabłecznik. Pozdrawiam.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    niestety osobie zgłaszającej nie spodobały się zdjęcia, gdyż nie odzwierciedlaja one mojego przepisu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszne , ja nie mam serce do marmolady nie trzyma się mi , ale twój przepis mnie kusi może spróbuję ? :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszne , ja nie mam serce do marmolady nie trzyma się mi , ale twój przepis mnie kusi może spróbuję ? :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    na szarlotkę w zimie rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    W sam raz na szarlotkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !