Sposób przygotowania

Dokładnie obieramy rybę z ości a mięso rozdrabniamy i wkładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo.Ogórki kiszone, jajka i cebulę kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do ryby.Przyprawiamy. Dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy musztardę. Mieszamy i gotowe.SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna jest taka pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię podobną,smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię wędzoną makrelę, ale pasty jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !