Sposób przygotowania

Namoczony dzien wcześnie groch gotujemy do miękkości z liśćmi i szczyptą soli. Po ugotowaniu wyjąć listka i dodać resztę składników zmiksować na gładką masę. Podawać polane przesmażonym boczkiem z cebulą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    już lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    interesujący przepis chętnie skorzystam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    exstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    fajny sposób na groch :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy sposób na danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne danie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !