Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Ze szczupaka usunąć łuske i oczy, skórę wokół głowy naciąć i delikatnie ściągnąć skórę, aż do ogona, odciąć skórę przy ogonie, skórę dokładnie myjemy i suszymy. Z pozostałej części usunąć wnętrzności, odciąć głowę i wyfiletować. Mięso odkładamy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Jeśli smakuje tak jak wygląda to rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    cudo
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomity szczupak, dokładnie przedstawiony spsób przygotowania z cennym opsiem procesu zdejmowania skóry z ryby. Jeślibym miał dostęp do świeżej rybki obowiązkowo wykonałbym ten przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !