Sposób przygotowania

Cebule drobno pokroić a następnie dać ją do miski z masłem i zeszklić. Ogórka pokroić na drobne kawałeczki. Cebulę i ogórka wymieszać z mięsem. Z białka ubić pianę, dodać do mięsa. Następnie do mięsa dodać żółtko i wszystko wymieszać. Przyprawić. Opanierować w bułce tartej. Zrobić niewielkie kotleciki i smażyć je na oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    smakowite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    tak nie jadlam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna odmiana mielonego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !