Sposób przygotowania

Makaron zalewamy wrzątkiem, solimy, po 5 minutach odcedzamy, przelewamy zimną wodą, kroimy na mniejsze kawałki. Ogórka obieramy, kroimy w ćwiartki plasterków, dodajemy do makarony wraz z pokrojoną w paseczki szynką. Ze śmietany, rozdrobnionego sera, soli, pieprzu i octu ucieramy sos, polewamy nim makaron i dokładnie mieszamy. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Smakowita !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Potrawa w sam raz dla mnie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !