Sposób przygotowania

Biszkopt kroimy wzdłuż.

Galaretkę cytrynową rozpuszczamy w 1/2 szklanki wody, studzimy a następnie mieszamy z serem i 2 łyżkami cukru pudru. Tak przygotowaną masę wykładamy na 1 biszkopt.

Drugą galaretkę rozpuszczamy w 1/2 szklanki wody i mieszamy ze śmietaną kremówką ubitą na sztywno z dodatkiem śmietanfixu. Tak przygotowaną masę wykładamy na masę serową i przykrywamy 2 biszkoptem.

Z wierzchu biszkopt smarujemy dżemem morelowym i posypujemy płatkami kokosowymi uprażonymi na maśle.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wygląda
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    Pysznie wygląda i za pewne tak samo smakuje :) Przepis godny uwagi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    cudowne ciasto :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajny do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Zajefajnie wygląda a pewnie jeszcze lepiej smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !