Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Kaszę gryczaną gotujemy wg wskazówek na opakowaniu.
Boczek kroimy w dość drobną kostkę i smażymy na rozgrzanej patelni. Jak się delikatnie zarumieni dorzucamy ugotowaną kaszę i po dokładnym wymieszaniu smażymy ze dwie minuty. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zostawiamy do ostygnięcia


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię takie pierogi :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    zawsze jadłam w słodkiej wersji, teraz muszę spróbować takich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kiedyś jadłam i bardzo mi smakowały
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie, że pokazujesz, że pierogi nie są tylko z mięsem, serem czy kapustą i grzybami. To także farsz dyniowy, farsz gryczany i tak naprawdę każdy jaki sobie przygotujemy. Bez granic.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !