Składniki:
pory | 3 |
marchew | 3 |
seler naciowy | 1 łodyga |
rzepa | 1 |
cebule | 2 |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | 2 gałązki |
cukinia | 1 mała |
oliwa | 2 łyżki |
woda | 1 litr |
sól | |
Liście mięty | 1 łyżeczka |
kolendra | 1 łyżka |
szczypiorek |
pory | 3 |
marchew | 3 |
seler naciowy | 1 łodyga |
rzepa | 1 |
cebule | 2 |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | 2 gałązki |
cukinia | 1 mała |
oliwa | 2 łyżki |
woda | 1 litr |
sól | |
Liście mięty | 1 łyżeczka |
kolendra | 1 łyżka |
szczypiorek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: