Sposób przygotowania

Do miękkiego masła dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Utrzeć na jednolitą masę. Bazylię posiekać na niezbyt drobne kawałki, dodać do masła i dokładnie wymieszać. Bagietki naciąć pod lekkim skosem prawie na całej długości (ale nie przecinać) i nasmarować masłem z obu stron nacięć. Piec w temperaturze 130-140 stopni przez 20 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Smakowita!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam takie pieczywo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaammm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smacznie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale naszła mnie ochota na taką bagietkę
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam takie! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !