Sposób przygotowania

Plasterki łososia smarujemy serkiem mascarpone (ilość wg gustu, ja wolę trochę grubszą warstwę), kładziemy po 2-3 pokrojone suszone pomidory na każdy plaster łososia oraz po 3-4 duże liście bazylii, doprawiamy do smaku pieprzem. Zwijamy roladki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Wspaniale wyglądają i pewnie tak samo smakują ! Jeszcze nie jadłam w takim połączeniu, ale muszę koniecznie wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    wyglądają bajecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    sa sliczne! uwielbiam takie polaczenie, a tak podane to juz w ogole bajka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !