Sposób przygotowania

Słoninę kroimy w drobną kostkę wrzucamy na patelnię kiedy zacznie się topić dodajemy mielone mięso i mieszamy aby nie porobiły się grudy z mięsa, kiedy słonina się wysmaży wrzucamy pokrojoną cebulę i roztarty z solą czosnek, doprawiamy majerankiem i pieprzem. Przelewamy do naczynia najlepiej glinianego, podajemy z pieczywem i ogórkiem kiszonym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    fantastyczny
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ekstra !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    domowy najlepszy!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !