Sposób przygotowania

Dynię obierz, oczyść, pokrój w kostkę. Imbir obierz i pokrój w plasterki.
Do garnka wlej ocet, dodaj 150 ml wody i przyprawy. Zagotuj, włóż dynię, gotuj 2 min. Wyjmij dynię i przełóż do wyparzonych słoików.
Zalewę zagotuj, dodaj miód, wymieszaj. Zalej zalewą dynię. Słoiki szybko zamknij i odwróć do góry dnem. Dynię odstaw w chłodne miejsce, aby nabrała smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    superowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !