Sposób przygotowania

Bakłążana myjemy suszymy i kroimy w plasterki .solimy i odstawiamy na 20 min . Płuczemy w wodzie ,suszymy papierowym ręcznikiem .Robimy to żeby pozbyć się goryczki . Następnie smażymy na patelni teflonowej lub grillowej z obu stron.studzimy .smarujemy plastry bakłażana serem fetą wkładamy śliwki bez pestki i zawijamy .w roladkę .Kropimy roladki oliwą i posypujemy prażonym łuskanym słonecznikiem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !