Sposób przygotowania

Bakłążana myjemy suszymy i kroimy w plasterki .solimy i odstawiamy na 20 min . Płuczemy w wodzie ,suszymy papierowym ręcznikiem .Robimy to żeby pozbyć się goryczki . Następnie smażymy na patelni teflonowej lub grillowej z obu stron . Kroimy w tasiemki . jajka gotujemy na twardo obieramy i kroimy w kostkę .Dodajemy pokrojone tofu . Ozdabiamy plasterkami papryki i natką pietruszki .Kropimy sosem sojowym i octem balsamicznym .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !