Sposób przygotowania

Bakłążana myjemy suszymy i kroimy w plasterki .solimy i odstawiamy na 20 min . Płuczemy w wodzie ,suszymy papierowym ręcznikiem .Następnie smażymy na patelni teflonowej lub grillowej z obu stron . Jajka gotujemy obieramy kroimy na połówki .Wewnętrzną stronę bakąłżana smarujemy przeciętym czosnkiem i kładziemy jajko zawijamy roladkę . Roladki kropimy oliwą ,sosem chilli słodkim i posypujemy pokrojonym drobniutko serem feta.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Bardzo fajnie wyglądają!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !