Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina z estragonem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
woda 100 ml
śmietany chudej 13 dag
cielęcina 20 chuda
olej do smażenia 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina z estragonem

Cebulę obrać i drobno posiekać ,cielęcinę opłukać ,osuszyć i pokroić w cienkie paski a następnie chwilę podsmażyć na rozgrzanym oleju.Zalać wodą trochę podgotować ,następnie wlać śmietany i na koniec doprawić do smaku solą,pieprzem,estragonem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Chojłówna 23.11.2011 18:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak