Składniki:
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4łyzki |
mleko ciepłe | 1szklanka |
masło lub margaryna | 20dag |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 1szt |
żółtko jajek | 2szt |
woda | pół szklanki (przegotowana) |
serek homogenizowany | 3szt (mały) |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4łyzki |
mleko ciepłe | 1szklanka |
masło lub margaryna | 20dag |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 1szt |
żółtko jajek | 2szt |
woda | pół szklanki (przegotowana) |
serek homogenizowany | 3szt (mały) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: