Sposób przygotowania

Dno tortownicy wyłożyć delicjami. Żelatynę rozpuścić w małej ilości ciepłej wody. Serek homogenizowany utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, wlać przestudzoną żelatynę, wymieszać, wyłożyć na delicje w tortownicy. Odłożyć do lodówki do zastygnięcia. Brzoskwinie wyjąć z syropu, pokroić na kawałki, zmiksować. Włożyć do rondla, wlać 1/2 szkl syropu, zagotować. Do gorącego dżemu wsypać galaretkę, wymieszać, ostudzić. Krzepnący dżem wyłożyć na ser, ozdobić pozostałymi delicjami, włożyć do lodówki, wystudzić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    apetyczny tort
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !