Sposób przygotowania

Marchewkę trzemy na tarce jarzynowej.Pieczarki obieramy i też możemy zetrzeć,ja wolę przysmażyć.Wszystko razem mieszamy doprawiając przyprawami i dodaję serek topiony pokrojony na drobno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    całkiem fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !