Sposób przygotowania

Na stolnicę wsypać mąkę ryżową, dodać masło i bardzo dokładnie posiekać nożem. Następnie wsypać wiórki kokosowe, cukier puder, wlać aromat migdałowy i dokładnie wyrobić ciasto. Z ciasta formować drobne kulki. Do każdej wcisnąć kawałek suszonej śliwki. Ciasteczka ułożyć na przygotowanej blaszce. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 180 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na ciasteczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !