Sposób przygotowania

Karpia sprawić umyć i podzielić na dzwonki Oprószyć solą skropić sokiem z cytryny i odłożyć na 30 minut Następnie wy panierować w mące jajku i bułce i usmażyć na złoty kolor n oleju Cebulę i czosnek obrać pokroić w duże kawałki cukinię oczyszczoną z gniazd nasiennych papryki pokroić w plastry wszystko przesmażyć na oleju gdy warzywa zmiętą dodać różyczki brokuły posolić chwilę poddusić rybę przełożyć do naczynia żaroodpornego obłożyć do naczynia żaroodpornego obłożyć warzywami na wierzchu ułożyć oliwki i plastry cytryny zapiec w piekarniku nagrzanym w tem 180 stopni 30 minut

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !