Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić na ćwiartki. Barszcz ugotować według przepisu na opakowaniu, ostudzić, dodać śmietankę, szczypiorek, natkę pietruszki, sałatę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Włożyć do lodówki na 20 minut. Na talerze rozłożyć pokrojonego w paski łososia, po kilka kawałków jajka, zalać chłodnikiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !