Sposób przygotowania

Mleko wlać do miski, zmiksować, dodać śmietanę, koperek i wymieszać. Szparagi ugotować na parze i pokroić na kawałki. Ogórki obrać i posiekać na plasterki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić na ćwiartki. Szynkę pokroić w kostkę, rzodkiewki w plasterki. Na talerzach rozłożyć po kilka plasterków rzodkiewki, ogórków, kilka kostek szynki, jajek i po trochę pokrojonych na kawałki szparagów, oprószyć solą i pieprzem. Wszystko zalać spienionym mlekiem ze śmietaną. Podawać zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !