Sposób przygotowania

Kapustę drobno pokroić. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać posiekane orzechy, pokrojone suszone śliwki i żurawinę. Skropić oliwą, przyprawić do smaku cukrem i pieprzem, wymieszać. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    w takiej odsłonie jeszcze nie jadłam ale jest to bardzo fajna odmiana
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !