Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka myjemy,osuszamy i kroimy w nieduże kawałki,posypujemy solą pieprzem i ziołami prowansalskimi.Dodajemy ok 1łyżkę oliwy i odstawiamy na ok 0,5 godz w chłodne miejsce.
Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie do miękkości,odcedzamy i przekładamy na talerz. Kurczaka smażymy na złoto z obu stron i przekładamy na fasolkę.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne ,lubię takie połączenia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    smakowicie wygląda, muszę wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    coś innego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !