Sposób przygotowania

Mięso z kaczki natrzeć solą,pieprzem i przyprawą do gyrosa - odstawić na 15 minut. Przełożyć do naczynia do zapiekania i podlać wodą, dodać listek laurowy. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 25 minut. Odstawić na chwilę, aby przestygło i pokroić na cienkie plasterki. Sałatę opłukać i odwirować. Wymieszać z mięskiem, porwaną natką pietruszki, obraną i pokrojoną na mniejsze kawałki brzoskwinią. Na koniec polać sosem z pieczenia mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetna,,smakuje rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniała!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !