Sposób przygotowania

biszkopt pieczemy, studzimy, kroimy na 3 krazki
przepis tu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130737/biszkopt.html

rozpuszczamy galaretki w szklance wody - osobno porzeczkowa, osobno cytrynowa, osobno obie malinowe w jedym naczyniu

maliny rozgniatamy i mieszamy z cukrem

gdy galaretki stezeja to sniezki ubijamy z 0, 75 l mleka, nastepnie dzielimy mase na pol

do pierwszej dodajemy galaretke porzeczkowa, do drugiej cytrynowa, mieszamy na jednolita mase

do malin dodajemy galaretke malinowa i mieszamy na jednolita mase

warstwy:
biszkopt
czesc masy malinowej
masa porzeczkowa
biszkopt
masa malinowa
biszkopt
masa cytrynowa

ozdobic wg uznania - ja ozdobilam czekoladowymi serduszkami i czekoladowa posypka


chlodzimy kilka godzin

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i swietnie smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności; super wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    wygląda baaaaaardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny torcik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    aż ślinka cieknie....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !