Sposób przygotowania

Pomidory obrać ze skórki i pokroić w mniejsze kawałki ,usunąć nadmiar soku i pestek .
Mięso wymieszać z jajkiem,odciśniętą bułką ,cebula pokrojoną w drobna kostkę ,doprawić do smaku na koniec dodać połowę pomidorów ,delikatnie wymieszać i uformować małe,płaskie kotlety ,smażyć na oleju z obu stron pod koniec smażenia dodać na patelnię resztę pomidorów i wszystko razem jeszcze poddusić kilka minut .
Podawać z ziemniakami .

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ale świetny pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ooo- muszę koniecznie spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !