Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę, dodać przesianą mąkę, jajka, olej oraz proszek do pieczenia i wszystko starannie wymieszać. Masę podzielić na dwie części, jedną zostawić białą, do drugiej dodać kakao. Do wysmarowanej formy wyłożyć masę białą, na górę wylać masę ciemną. Ciasto wstawić do piekarnika i piec 50 min. w 180 C. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajneee...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajneee...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ulala chyba coś szwankuje...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie się prezentuje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !