Sposób przygotowania

Rozgrzej tłuszcz ,wrzuć szpinak i smaż około 30 sekund,i posól ,tofu rozmieszaj z wodą , i cukrem wlej do szpinaku dokładnie wymieszaj i smaż przez około 3 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    w takiej wersji szpinaku jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    oryginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zdrowe i smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    czegoś takiego nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !