Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Z jajek, mąki i ½ szklanki wody zrobić gęste ciasto naleśnikowe. Doprawić czosnkiem, papryka i solą. Plastry mortadeli zanurzać w cieście i smażyć na rumiano z obu stron. Podawać gorące z pikantną surówką.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    chętnie spróbuję
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jadłem to dawno temu
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    robię podobne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    evita0007

    apetyczne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia41

    W sumie cos fajnego z niczego ;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniały przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniały przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !