Sposób przygotowania

Ziemniaki pokrój w kostkę ,okrę pokrój wzdłuż ,chilli pokrój w cienkie talarki,pomidora i cebulę na półplasterki ,ząbki czosnku zmiażdżyć z utartym imbirem .W rondlu rozgrzej olej ghee i podsmaż cebulę ,potem dodaj czosnek i imbir chwilę smaż i dodaj masło,kurkumę i chilli,kolendrę i pomidory ,przypraw solą ,cukrem ,dodaj je razem z ziemniakami i gotuj na małym ogniu ,do tego momentu aż ziemniaki zmiękną

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ale dluga ;lista skladnikow
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    masala to z jakiej kuchni?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !