Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na 6-8 kotletów. Przyprawę do grilla połączyć z olejem i powstałą pastą posmarować mięso. Odłożyć do lodówki na co najmniej 2 godz. Przygotować sos: śliwki umyć i rozgotować w 1 szklance wody. Zmiksować z winem i przyprawami. Kotlety smażyc z obu stron na grillu lub patelni grillowej, od czasu do czasu smarując pozostałą pastą. Podawać z sosem śliwkowym.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    mięsko pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Trzeba spróbować na najbliższym grilu
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    szkoda że sezon grillowy się już skończył ...no nic trzeba czekać do wiosny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Karkóweczka z winem - warte rozpatrzenia
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    może być
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne mięsko:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    rewelka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !