Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę szatkujemy, marchew obieramy, ścieramy na tarce. Kapustę i marchew wkładamy do garnka.Zalewamy wodą,dodajemy przyprawy:ziele angielskie,liść laurowy oraz kostki rosołowe. Gotujemy na niewielkim ogniu, aż kapusta nam zmięknie..


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam taki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czeresnie

    Ciekawy przepis ze słodkiej kapusty:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmm uwielbiam taki!;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    apetycznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !