Sposób przygotowania

Sałatę płuczemy, rozrywamy na małe kawałki, dodajemy pokrojoną w cienkie paski paprykę i pomidora oraz ogórka w półtalarkach. Z octu, oliwy, miodu, musztardy, pieprzu i odrobiny soli przygotowujemy sos, którym polewamy warzywa. Dokładnie mieszamy, posypujemy uprażonym słonecznikiem i jeszcze raz mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna :)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam takie sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    samo zdrowie.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z takim sosikiem musi bardzo smakować
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie bym ja schrupała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !