Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z konserwowego groszku z wątróbką z dorsza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1.5 szkl
cebula 2 szt
koper 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z konserwowego groszku z wątróbką z dorsza

Konserwowy groszek przecedzić,przepuścić przez maszynkę,wątróbkę dorsza również przecedzić,ugnieść i zmieszać z zielonym groszkiem,drobno pokroić cebulę,wszystko jeszcze raz wymieszać i posypać zielonym koprem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 04.01.2012 10:09
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak