Sposób przygotowania

Warzywa pokroić drobno w kostkę, por w plasterki. Cebulę podsmażyć na maśle i dodać słodką paprykę. Dodać resztę warzyw i tymianek. Kostkę rozpuścić w gotowanej wodzie i zalać warzywa. Gotujemy ok 25 minut na średnim ogniu. Zupę przecedzić i dodać pokrojoną w paski wędzoną paprykę. Dodać śmietanę i przecier pomidorowy. Doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super zupka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie zupki...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna w bajecznym kolorze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrr
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis,fajne urozmaicenie tradycyjnej zupy
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !