Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w wodzie. Pozostawić aż lekko stężeją. Białka ubić z cukrem na sztywną pianę nad parą. Dodać do galaretki i zmiksować. Gotową pianką przekładać ciastka, ptysie lub jako deser z owocami. Smacznego !!

( Pianka szybko gęstnieje więc należy ją szybko nakładać ! )

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    moje dzieci taką uwielbiają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    pianka jest bardzo smaczna
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    coś dobrego musi to być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !