Sposób przygotowania

warzywa umyć i obrać,marchew jabłka i ogórki obrać a następnie zetrzeć na tarce jarzynowej i odgotować marchew,kapustę poszatkować,pomidory,paprykę i cebulę pokroić w kostkę,wszystko połączyć ze sobą dodać sól,cukier,oliwęrazem z przyprawami zagotować i pozostawić na małym ogniu ok.15min.przed końcem wlać ocet wymieszać połączyć z warzywami wkładać do umytych słoików szczelnie zakręcać i pasteryzować ok.10min.od zagotowania się wody.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też fajna salatka
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Takiej szukałam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pyszna do obiadu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !