Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć i pokroić na pół.
Marchew, cebule i czosnek obrać i pokroić na grubsze części.
Skrzydełka umyć, pokroić w zgięciach a najcieńsze elementy odłożyć i wykorzystać np. do zupy.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać pozostałe przyprawy i wszystko wymieszać. Wyłożyć na blachę i odczekać około 15 minut.
Piec w piekarniku nastawionym na 150 stopni 1,5 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    coś dla mnie
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też ją lubię
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tradycja ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !