Sposób przygotowania

Pieczemy cienki biszkopt, nastepnie układamy na nim ściśle obok siebie, na przemian owoce, które wcześniej obieramy ze skórki i wykrawamy gniazda nasienne. Białe wino podgrzewamy i rozpuszczamy w nim żelatynę, dodajemy do niego nieco cukru wrazie potrzeby. Kiedy wino zacznie tężeć wylewamy na owoce i odstawiamy doi schłodzenia

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nie jadłam takiego ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    trzeba spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki deser...
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno łasnie wygląda takie ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    prosto i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !