Sposób przygotowania

Na rozgrzane masło wrzucamy posiekaną cebulę, a po chwili pokrojone grzyby- przyprawiamy Kucharkiem i smażymy.
Do usmażonych grzybów dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką- przyprawiamy i dusimy jeszcze kilka minut.
Posypujemy posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    wszyscy uwielbiamy to danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    moje ulubione danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    dobre danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Też lubię grzybki ale w tym roku zbiory słabe:(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha są
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię zwłaszcza zimą gdy gotuję zamrożone i zapach rozchodzi się po całym domu a za oknem dużo śniegu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !