Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso bez kości 600 g
cebule 2 szt
mąka 1 szt
masło 4 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z mięsa

Mięso pokroić na kawałki i zemleć ,włóż na blachę wysmarowaną tłuszczem i zapiecz w piekarniku,i ponownie zemleć ,Drobno posiekaną cebulę podsmażyć z mąką i tłuszczem na patelni.rozprowadzić bulionem ,dodaj sól,pieprz i zieleninę np. pietruszkę,koperek do smaku.Wszystko wymieszaj ze zmielonym mięsem .I nadzienie gotowe do polania pierogów

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wazka 15.05.2012 09:04
super
Reda 10.11.2011 08:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak