Sposób przygotowania

Serduszka gotujemy razem z kostkami rosołowymi w około 1,5 l wody- do miękkości- pod koniec gotowania dodajemy posiekany koperek i resztę przypraw.
Do miseczek nasypujemy porcję kuskusu- zalewamy zupą- czekamy chwilkę, aż kasza napęcznieje.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    nie robiłam takiego zielonego...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię podroby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    kuskus uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ooo coś fajnego dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    spoko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    oo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ojej! Naprawdę zielony! :) Serduszka bardzo lubię duszone w sosie, trzeba spróbować innej wersji :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo fajny pomysł, nie jadłam rosołu z serduszek a bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    uwielbiam rosół z serduszek,ale zielonego jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takiego jeszcze nie jadłam ale pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    takiego jeszcze nie jadłam - muszę wypróbować przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !