Sposób przygotowania

Mięso natrzyj solą ,i włóż do garnka ,dodaj pieprz ,goździki ,liść laurowy do smaku i zalej octem i odstaw na około 2 godzin.
Zagotuj wodę włóż do niej mięso i gotuj do miękkości.Następnie przygotuj sos cebulę,posiekaj na drobno i obsmaż z mąką .na maśle dodaj śmietany 1/2 wywaru z mięsa , zagotuj ,odstaw z ognia .Dodaj posiekane rydze ,jaja,i wszystko wymieszaj.Mięso pokrój w plastry ,ułóż na blachę posyp tartym serem ,zalej sosem i zapiec w nagrzanym piekarniku na 25 minut .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    to by mi smakowało :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !